Слави Трифонов представи кандидатите за кметове от Има такъв народ за големите градове.

...
Слави Трифонов представи кандидатите за кметове от Има такъв народ за големите градове.
Коментари Харесай

ИТН издигна Станислав Балабанов за кандидат-кмет на Пловдив

Слави Трифонов представи претендентите за кметове от Има подобен народ за огромните градове. Партията има общо над 150 претендента, стана ясно от изказване на Трифонов, публикувано във Facebook.

Кандидат-кметът за София на Има Такъв Народ е Ивайло Вълчев. Ето и останалите претенденти:

За Пловдив кандидат за кмет е Станислав Балабанов – приключил е „ Българска лингвистика “ и „ Журналистика “, сега също народен представител от групата на Има Такъв Народ. 

Кандидатът за кмет на Разград е Мария Господинова - магистър по „ Политология и дипломация “ и по „ Национална сигурност “. 

За кмет на Пазарджик, претендентът на Има Такъв Народ е Тинко Василев, който работи като юрист от 14 години, експерт по гражданско право, заяви Слави Трифонов. 

За кмет на Благоевград претендентът е Станислав Богдански, който е с две висши образования - „ Публична администрация “ и „ Национална сигурност “. Работи в областта на застраховането и е част от парламентарната група на Има Такъв Народ. 

Кандидатът за кмет на Ямбол е Милко Димитров - магистър по „ Право “ и магистър по „ Социология “. Има административен опит в областта на обществените услуги в община Ямбол. 

За Плевен се издига кандидатурата на театралния режисьор Димо Дешев, сложил повече от 80 спектакъла за 40 години работа. Владее и превежда от няколко езика. 

За град Видин кандидатът на Има Такъв Народ е Милен Милчев - магистър по „ Търговия и финанси “, дълготраен народен играч и Балкански първенец по самбо, притежател на аграрни бизнес. 

Ивайло Костадинов е претендентът за кмет на Варна. Той има четири висши образования, едното от които е „ Мениджмънт на водния превоз “. Развива личен бизнес. 

За Стара Загора претендентът е Тихомир Тенев - висшист инженер с дълготраен опит в енергетиката в една от електроцентралите в комплекс „ Марица - Изток “. 

Момчил Иванов е претендентът на Има Такъв Народ за кмет на Велико Търново. Той е юрист, магистър по история, лекар по гражданско и фамилно право. 

Кандидатът за кмет на Враца е Цветан Борисов - бакалавър по „ Счетоводство и надзор “ и магистър по „ Стопанско ръководство “. 

Тодор Иванов е претендентът на Има Такъв Народ за кмет на Бургас. Той е с две висши образования – „ Машинен инженер “ и „ Индустриален мениджмънт “. Бил е административен управител и шеф 17 години на архитектурно сдружение. Бил е заместител регионален шеф на Бургас от квотата на Има Такъв Народ. 

За кмет на Търговище Има Такъв Народ предлага Васил Иванов - специалист в региона на туризма. Бил е футболист, сега се занимава с бизнес. 

Анатоли Станев е претендентът за кмет на Русе – правист и юрист. Бил е член на Софийската адвокатска гилдия, бил е шеф на Регионалната ревизия по околна среда и водите в Русе. 

Иван Иванов е претендент за кмет на Хасково, той е притежател на компания за таксиметрови услуги в града.  

За кмет на Перник Има Такъв Народ предлага Петър Костадинов - машинен инженер с управнически опит в общински предприятия. 
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР